ABS-Lock III-B_2

SafetyCenter – több mint 15 év tapasztalattal, folyamatosan megújulni

 

Több mint 15 éve vagyunk stabil szereplői a magyar piacnak. Az ország egész területén találkozhatsz építkezéseken az állványainkkal, függesztett hídjainkon vagy épp az általunk szerelt alpinista pontokon lógva dolgozó ablakmosókat, karbantartókat láthatsz az irodaház ablakán kinézve, napelemeinkkel nagy szerepet játszunk a családi házak gazdaságos, megújulóenergiák felé fordításában, és minden munkafolyamat biztonságossá tételében is otthon vagyunk: leesés elleni rendszereinkkel. Minek köszönhetjük ezeket a töretlen sikereket? A megújulás képességének. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a piac változását, az igények formálódását.

Ilyen tapasztalat alapján hoztuk létre a SafetyCenter csapatát, akik kifejezetten a kereskedelemre összpontosítanak, kiszolgálva ezzel az egyre jellemzőbben megjelenő igényt: hogy a leesés elleni védelem eszközeit együtt tudja telepíteni a tetőfedési, vagy épp a szigetelési munkálatokkal megbízott vállalkozó.


Miért gondolják egyre többen, hogy nem érdemes külön vállalkozót keresni aki csak a leesés elleni védelmet telepíti? Ennek megválaszolására született e cikkünk:

ABS-Lock OnTop_4Időgazdálkodás 

Az alvállalkozónak nem kell a saját munkafolyamatait a leesés-védelmet külön telepítő céghez igazítania. Elkerülhetőek az egymásra várás, egymáshoz igazodás miatti csúszások, hisz a telepítés sok munkafolyamattal akár együtt is telepíthető. Lapos tetők esetén a szigetelési munkálatokkal, zöldtetők kialakításakor, vagy épp gépészeti blokkok kialakításánál érdemes gondolni a telepítésre, hisz eszközeinket a rétegrendek alá kell telepíteni. 

ABS-Lock SYS - traversable_6

Költségcsökkentés

Amennyiben a leesés-védelem telepítése egy kézbe kerül más  feladatokkal, úgy a kivitelezőnek  nem kell egy második vállalkozó munkadíját, kiszállását egyéb költségeit finanszíroznia. Jelentős anyagi kiadást kerülhetünk el, ha figyelembe vesszük, hogy a már elkészült leesés elleni rendszert a telepítést követően azonnal használni lehet, hisz ez nem egy kész termék, amit bontatlanul kell átadni a megrendelőnek.  Használatával megelőzhetőek  a munkahelyi baleseteket, munkavédelmi bírságokat is.

Kedvezmények 

A telepítéssel járó kiszállás, munkabérek és egyéb költségek elhagyásával lehetőségünk van az általunk forgalmazott minden terméket kedvezményesen, piacvezető áron biztosítani megrendelőink részére. A SafetyCenter kedvezményeit a megrendelések nagyságával arányosan növelni tudjuk, de még az egy darabos termékekre is biztosítjuk. A piacon elérhető legszélesebb választékkal valóban a megrendelő igényeire szabhatjuk a rendszerek felépítését.  

Oktatás

 Az általunk forgalmazott leesés elleni rendszereken, és azok szakszerű telepítésén munkavállalók élete, egészsége múlhat. Nem bízunk a szerencsében, nem bízzuk a véletlenre. Ingyenesen oktatjuk a telepítést végző vállalkozókat, hogy az ár soha ne legyen befolyásoló tényező egy ilyen fontos kérdésben. Az átadott tudás színvonalát továbbképzésekkel, folyamatos kapcsolattal és támogatással tartjuk kiemelkedően magas szinten.

 


További ingyenes szolgáltatásainkkal könnyítjük meg azok munkáját is, akik nem a tervezés, a műszaki- és pénzügyi előkészítés, vagy épp a munkavédelem területén területén dolgoznak


Tervezési ámogatás - vonalmenti leesés védelemTervezés 

Követjük a jogszabály változásokat, a munkavédelmi szakemberek elvárásait, a technikai fejlődéseket. Megtervezzük a legoptimálisabb megoldást, legyen az adott projekt egy terv, aktív építkezés, vagy akár már elkészült épület. Lehet tető, homlokzat, vagy akár beltéri kialakítás. Minden irányú és alapanyagú felületre találunk jó megoldást. 

Termékek kiválasztása

Jelenleg a magyar piacon a SafetyCenter nyújtja a legszélesebb választék leesés elleni védelemhez szükséges eszközök terén. Katalógusunkban minden anyaghoz, minden típusú tetőhöz, homlokzathoz, beltéri kialakításhoz kínálunk kikötési pontokat, teljes vonalmenti leesés- védelmi rendszereket. Több mint 800 termékünk közül a megküldött felülnézeti tervek, metszetek, lakatos konszignációk és rétegrendek alapján segítünk kiválasztani a megfelelő terméket, illetve méretet.

ABS Lanyard_3Kapcsolat

Folyamatosan támogatjuk partnereinket a tervezés megkezdésétől, a kivitelezésen át egészen az évenkénti kötelező karbantartások elvégzéséig. Kérdéseit szakértőink válaszolják meg, így biztosítva a kiemelkedő minőséget. 

 

 


Termékeinkről és szolgáltatásainkról további információt kérhet, vagy felteheti kérdéseit a “Kapcsolat” gombra kattintva