A kikötési pontok hosszának meghatározása – Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan számoljuk ki a kikötési pontok megfelelő hosszát.

A zuhanásgátló rendszerek kialakítása során fontos lépés a kikötési pontok rúdjának hosszmeghatározása. Érdemes már a projekt korai szakaszában észben tartani az alábbi képletet:

Szigetelőanyagok vastagsága (tetőfólia) + 150 mm =  kikötési pont hossza (kerekítse fel az eredményt!)

Az alábbiakban egy szemléltető ábra látható, amely megmutatja, hogyan kell kiszámítani a kikötési pontok megfelelő hosszát. Ezt az ábrát letöltheti  PDF formátumban is.

Természetesen amennyiben szakmai segítségre vagy támogatásra lenne szüksége, szakembereink készen állnak segíteni önnek.

További kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!

Semmilyen leesés elleni rendszer kialakítása nem okoz gondot az ABS Safety termékeivel

Honlapunk több szűrési és keresési opciót is tartalmaz. Gyorsan megtalálhatja a megfelelő kikötési pontokat, kiegészítőket, megoldásokat, valamint az összes szükséges információt az ABS Safety termékeinkről. A műszaki előírások, DIN tanúsítványok és a telepítési utasítások eléréshez vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minden ABS kikötési pont megfelel a legújabb szabványoknak, például az EN 795-nek és a CEN / TS 16415: 2013-nak, és ennek megfelelően tanúsított. Termékeinket minden esetben a rendelkezésre álló tanúsítványokkal együtt adjuk át.

Segítünk a tervezésben is!

Nem csak a kikötési pontok hosszát segítünk meghatározni. Partnereinket folyamatosan támogatjuk munkájuk során. A Tervezési támogatás menüpont alatt  több a leesés elleni védelem tervezése során fontos alapelvekről olvashat, folyamatosan bővülő Bolg bejegyzéseink között pedig további információkat találhat, érdekességeket olvashat.