Szakértői szolgáltatás: a leesés elleni védelem tervezése

A kikötési pontok megfelelő hossza

Tervezési támogatás

Telepítés és karbantartás

leesés elleni védelem tervezése

Az infrastruktúrába tökéletesen illeszkedő leesés elleni védelem szinte mindig lehetséges – amennyiben a tervezés helyes! Ez az vonatkozik az egyes kikötési pontokra, valamint az olyan összetett védőrendszerekre is, amelyeket a teljes tetőfelület védelmének lefedésére használhat, a munkamenet megszakítása nélkül. Gyakran a legmegfelelőbb megoldás a különböző biztonsági rendszerek együttes használata, például a vonalmenti leesés védelem és a védőkorlátok kombinációja.

A jó tervezés biztosítja a lehető legjobb munkabiztonságot, növeli a működési komfortot, és alapja a hatékony leesésvédelemnek, amely nem zavarja a tetőn vagy a homlokzaton, illetve a nagy gépeken és gyártósorokon végzett működési- és munkafolyamatokat.

A leesés elleni védelem tervezése a legfontosabb

Mindazok számára, akik maguk telepítik a leesés védelmi rendszerüket készítettünk egy gyakorlati útmutatót, melyet ide kattintva érhet el.

A megbízható leesés elleni védelmi rendszereket nemcsak tervezzük, de igény szerint segítünk a telepítést végzők oktatásában, vagy kiválasztásában is. Vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül, vagy forduljon hozzánk személyesen, hogy kidolgozhassunk egy hatékony megoldást, amely pontosan az ön igényeihez igazodik.

Segítünk a teljes folyamat során!

Partnereinket folyamatosan támogatjuk munkájuk során. Tippeket adunk tervezési támogatás formájában, A kikötési pontok megfelelő hosszát is segítünk meghatározni, folyamatosan bővülő Bolg bejegyzéseink  között pedig további információkat találhat, érdekességeket olvashat.